Gregg Braden – Vast om te gedijen

Vast om te gedijen

De 6 geheimen voor een buitengewoon leven

door GREGG BRADEN

DE EARLY BIRD KORTING EINDIGT OVER:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Wat kun je van deze cursus verwachten?

We leven in een wereld van dramatische verandering en onzekerheid. Je ziet het overal – van politiek tot milieu tot gezondheidszorg. Maar het menselijk ras is bedraad om te gedijen, zelfs in het licht van omwentelingen en extremen. In deze baanbrekende cursus met de New York Times-bestsellerauteur Gregg Braden, leer je hoe je je aangeboren kracht kunt ontsluiten om rust te vinden in de chaos en te werken aan duurzame oplossingen voor de problemen waarmee je wordt geconfronteerd – zowel in je persoonlijke leven als in de wereld op groot.

Gregg gelooft dat hoe beter je jezelf kent, hoe beter je bent in het onder ogen zien van alles wat zich in je leven voordoet. Dus om je ware kracht om te gedijen te begrijpen, moet je eerst begrijpen wie je bent – in relatie tot je lichaam, je verleden en je natuur – omdat dit elke beslissing die je neemt bepalend is. Hoe u uw problemen oplost, hangt rechtstreeks samen met hoe u uzelf en uw plaats in de wereld ziet. Als je bijvoorbeeld gelooft dat geweld gewoon een essentieel onderdeel is van het mens-zijn, vergeef je onvriendelijkheid en kies je voor oorlog in plaats van vrede. Maar zoals Gregg uitlegt, zijn we misleid door ons de facto geloof in pure wetenschap zonder spiritualiteit en hebben we geleefd volgens regels die voortkomen uit een onvolledig wereldbeeld.

Na deze cursus ervaar je een positieve en gezonde ontwikkeling op alle gebieden van je leven. Na het voltooien van deze cursus en het toepassen van de technieken van Gregg, ben je in staat om:

Benader de belangrijke beslissingen in je leven op een gezondere manier om met de intelligentie van je hart eerlijke en vruchtbare keuzes voor je toekomst te kunnen maken.

Bekijk de wereld en de mensen om je heen op een nieuwe manier, een die verbinding en samenwerking mogelijk maakt in plaats van scheiding en competitie.

Krijg toegang tot de zelfgenezende en versnelde leermogelijkheden die ontstaan ​​wanneer je de neurale netwerken van je hart en hersenen samensmelt.

Vast om te gedijen

De 6 geheimen voor een buitengewoon leven

Bereid je voor op een ontdekkingsreis die wetenschap en spiritualiteit combineert om een ​​nieuw niveau van welzijn te creëren dat van invloed is op je gezondheid, je gezin en je gemeenschap. Deze cursus belooft alles wat je is geleerd uit te dagen! Je hebt geen wetenschappelijke kennis nodig om te begrijpen en toe te passen wat Gregg leert in deze revolutionaire online cursus. Je hoeft niet religieus of spiritueel te zijn om te profiteren van de buitengewone vaardigheden die je leert gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een open hart en een open geest.

Door een aantal van de meest actuele onderzoeken en zijn eigen ervaringen met sjamanen en wijzen die volgens een andere reeks regels leven, samen te brengen, laat Gregg je een alternatief – en veel krachtiger – beeld zien van hoe de wereld werkt. Vervolgens brengt hij deze inzichten van de macro naar de micro en leert je hoe ze van toepassing zijn op je eigen leven. Met krachtige oefeningen en vermakelijke voorbeelden begeleidt hij je op een reis naar meer veerkracht, waar je, in plaats van jezelf te wapenen tegen elk potentieel probleem, er gewoon naar kunt streven om de meest krachtige mens te worden die je kunt zijn.

Tijdens deze revolutionaire ervaring met Gregg leer je hoe:

– Pas nieuwe manieren van denken toe die zullen veranderen wat er in je leven verschijnt

– Krijg toegang tot superleervaardigheden en zelfgenezing die inherent zijn aan jou

– Stem af op de diepe intuïtieve wijsheid van onze voorouders

– Omarm verandering op een krachtige manier

– Overwin de valse overtuigingen die al meer dan 150 jaar in onze samenleving zijn verankerd

– Word wakker met de kracht van het samensmelten van de hersenen en het hart om beslissingen te nemen die waar en zinvol zijn voor u in alle tijden en alle situaties

– Identificeer uw behoeften in relaties

– Creëer nieuwe oplossingen voor problemen die je in je relaties hebt

WAT JE ZULT LEREN

Gregg Braden richt zich op enkele van de grootste uitdagingen van onze tijd en verbindt ze met de manier waarop we denken en onze omgeving waarnemen. We zullen nieuwe benaderingen leren die ons in staat stellen de huidige verandering als een kans te zien.

Gregg schetst zes fundamentele vragen die wetenschappers hebben onderzocht om te begrijpen hoe de wereld werkt. We zullen ontdekken dat deze wetenschappelijke “feiten” niet kloppen. Om ons ervan te bevrijden, moeten we ze verlaten.

Gregg duikt in de fundamenteel verkeerde veronderstellingen waarop onze oude geschiedenis is gebouwd. Je zult de oorsprong van de mensheid en het begin van geavanceerde beschavingen verkennen. Het zal je ogen openen voor hoe we een duurzame en vreugdevolle toekomst kunnen creëren.

Waarom is het zo belangrijk dat het hart zelfstandig kan leren, onthouden en voelen? In deze les leer je niet alleen hoe je dit moet doen, maar ook hoe je het moet gebruiken. het volledige potentieel van je hart.

In deze les leer je hoe je alles wat je tot nu toe hebt geleerd over samenhang in de praktijk kunt brengen. Zodra je herkent dat de wereld om ons heen onze innerlijke staat vormt, kun je beter omgaan met de problemen van je dagelijkse leven.

In deze laatste les duikt Gregg in de oneindige mobiliteit van de kwantumwereld. Alles is mogelijk in dit kwantumveld inclusief kwantumgenezing. Je leert hoe je actief kunt deelnemen aan het creëren van een nieuwe wereld met behulp van de kracht van je emoties en overtuigingen. Aan het einde van deze les zul je herkennen hoe krachtig je werkelijk bent.

WAT JE BIJ DE CURSUS KRIJGT

VOLLEDIGE VIDEOCURSUS

349

57 lessen verdeeld over 6 hoofdstukken en bijna 10 uur video waarin Greg Braden je begeleidt bij een van de meest ongelooflijke reizen die je ooit zult meemaken.

ONLINE GEMEENSCHAP

BONUS

Een van de grootste voordelen van deze training is de mogelijkheid om deel te nemen en contact te maken met alle deelnemers door middel van collectief bewustzijn. Je hebt toegang tot de TCCHE online community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers en je bereik kunt vergroten.

LEVEN UIT HET HART

BONUS

In deze minicursus leert Gregg je hoe je wetenschap en spiritualiteit kunt samenvoegen, de kracht om te gedijen in het leven te onthullen en toegang te krijgen tot onvoorstelbare gezondheid en welzijn

WERKBOEK

BONUS

Ontdek downloadbare oefeningen en samenvattingen waarmee je jezelf kunt onderdompelen in je lessen terwijl je ver weg bent van een internetverbinding.

TOTAAL

349

€349
€199 in plaats van €349

SESSIE DE VRAAG ANTWOORD EN DIRECT

€349
in plaats van €349

Volg nu de cursus om de formatie te starten en alle bonussen te ontvangen

DE EARLY BIRD KORTING EINDIGT OVER:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Getuigenissen

Tevredenheid gegarandeerd

Als u niet tevreden bent, kunt u ons hier eenvoudig een e-mail sturen en wij zullen u binnen 24 uur terugbetalen.

We zijn ervan overtuigd dat u blij zult zijn met de cursus en, rekening houdend met alle meningen, kunnen we u deze 14 dagen geld-terug-regeling zonder angst aanbieden.

Over

GREGG BRADEN

Gregg Braden, is een bestsellerauteur en spiritueel leraar, momenteel woonachtig in New Mexico, VS. Zijn onderzoeksreizen naar de meest geïsoleerde kloosters en tempels over de hele wereld, evenals zijn ervaring als geoloog en ruimtevaartingenieur, hebben hem in staat gesteld een brug te slaan tussen oude wijsheid en moderne wetenschap. Zijn boeken zijn vertaald in 17 talen en worden door de New York Times vermeld als 'Bestsellers'.

New York Times

BESTSELLER

Gregg Braden

deel het met je vrienden

Geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt! Dus deel deze gratis cursus met je vrienden!

Stuur het naar je vrienden via Whatsapp of Facebook Messenger of e-mail

WhatsApp
Email
WhatsApp
Email

Deel het met je vrienden op je favoriete sociale netwerken

Facebook
Twitter
LinkedIn