2020 ONLINE
CONFERENCE LIVE!

DON’T MISS OUT

THE ONLINE CONFERENCE ENDS IN:
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

2020 ONLINE CONFERENCE LIVE!

CLICK HERE TO BOOK NOW
THE CONFERENCE STARTS IN:
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

JOIN US ON A JOURNEY INTO THE MYSTERIES OF LIFE

with the same amazing speakers from the comfort of your home

Each year, we create a special program looking into the mysteries of Human Consciousness. This year we are bringing the conference for Consciousness and Human Evolution to Your Home!

We have invited leading scientists, best selling authors, philosophers and people that have had ‘mystical’ experiences to present a special talk at our unique online conference.

Travel with us and a group of like-minded people through the latest scientific discoveries, then move into the humanities, human potential and metaphysics and finally end with talks about the future of humanity, the mystical experience and human connection beyond the 5 senses available for You to explore!

JOIN US ON A JOURNEY INTO THE MYSTERIES OF LIFE

with the same amazing speakers from the comfort of your home

Each year, we create a special program looking into the mysteries of Human Consciousness. This year we are bringing the conference for Consciousness and Human Evolution to Your Home!

We have invited leading scientists, best selling authors, philosophers and people that have had ‘mystical’ experiences to present a special talk at our unique online conference.

Travel with us and a group of like minded people through the latest scientific discoveries, then move into the humanities, human potential and metaphysics and finally end with talks about the future of humanity, the mystical experience and human connection beyond the 5 senses available for You to explore!

SPEAKERS

SPEAKERS

GREGG BRADEN

BRUCE LIPTON

Nassim Haramein

Drs. J.J. Hurtak Ph.D, Ph.D and Desiree Hurtak Ph.D

Dr. Pillai

Dr. Carlo Ventura

SCHEDULE

British Summer Time (BST)

SCHEDULE

British Summer Time (BST)

20:00 — 21:00
60 mins

Dr. Leonard Horowitz

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Dr. Leonard Horowitz

20:00 — 21:00
60 mins

Jude Currivan

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Jude Currivan

20:00 — 21:00
60 mins

Dr. Carlo Ventura

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Dr. Carlo Ventura

20:00 — 21:00
60 mins

Umberto Di Grazia

16:30 — 17:00

Introduction with Marilyn Devonish

17:00 — 18:15

Ulrike Granögger

18:15 — 18:45
Q & A with Ulrike Granögger
18:45 — 19:45

Nassim Haramein

09:00 — 10:15
45 mins

Konstantin Korotkov

10:15 — 10:45
30 mins
Q & A with Konstantin Korotkov
10:45 — 12:00
75 mins

Dr. Amit Goswami

12:00 — 12:30
30 mins
Q & A with Dr. Amit Goswami
14:00 — 15:15
75 mins

Dr. David Hamilton

15:15 — 15:45
30 mins
Q & A with Dr. David Hamilton
15:45 — 17:00
75 mins

Shreans Daga (Transcendental Breathwork)

17:00 — 17:30
30 mins
Q & A with Shreans Daga
19:00 — 20:15
75 mins

Bruce Lipton

20:30 — 21:45
75 mins

Gregg Braden

21:45 — 22:45
60 mins
Joint discussion and Q & A
Gregg Braden & Bruce Lipton
09:00 — 10:15
45 mins

Marilynn Hughes

10:15 — 10:45
30 mins

Q & A with Marilynn Hughes

10:45 — 12:00
75 mins

Zulma Reyo

12:00 — 12:30
30 mins

Q & A with Zulma Reyo

14:00 — 15:15
75 mins

Curtis Childs

15:15 — 15:45
30 mins
Q & A with Curtis Childs
15:45 — 17:00
75 mins

JJ & Desiree Hurtak

17:00 — 17:30
30 mins
Q & A with JJ & Desiree Hurtak
19:00 — 20:15
75 mins

Dr. Pillai

20:15 — 20:45
30 mins
Q & A with Dr. Pillai
Day 1
20:00 — 21:00
60 mins

Dr. Leonard Horowitz

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Dr. Leonard Horowitz

Day 2
20:00 — 21:00
60 mins

Jude Currivan

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Jude Currivan

Day 3
20:00 — 21:00
60 mins

Dr. Carlo Ventura

21:00 — Close
00 mins

Q & A with Dr. Carlo Ventura

Day 4
20:00 — 21:00
60 mins

Umberto Di Grazia

Day 5
16:30 — 17:00

Introduction with Marilyn Devonish

17:00 — 18:15

Ulrike Granögger

18:15 — 18:45
Q & A with Ulrike Granögger
18:45 — 19:45

Nassim Haramein

Day 6
09:00 — 10:15
45 mins

Konstantin Korotkov

10:15 — 10:45
30 mins
Q & A with Konstantin Korotkov
10:45 — 12:00
75 mins

Dr. Amit Goswami

12:00 — 12:30
30 mins
Q & A with Dr. Amit Goswami
14:00 — 15:15
75 mins

Dr. David Hamilton

15:15 — 15:45
30 mins
Q & A with Dr. David Hamilton
15:45 — 17:00
75 mins

Shreans Daga (Transcendental Breathwork)

17:00 — 17:30
30 mins
Q & A with Shreans Daga
19:00 — 20:15
75 mins

Bruce Lipton

20:30 — 21:45
75 mins

Gregg Braden

21:45 — 22:45
60 mins
Joint discussion and Q & A
Gregg Braden & Bruce Lipton
Day 7
09:00 — 10:15
45 mins

Marilynn Hughes

10:15 — 10:45
30 mins

Q & A with Marilynn Hughes

10:45 — 12:00
75 mins

Zulma Reyo

12:00 — 12:30
30 mins

Q & A with Zulma Reyo

14:00 — 15:15
75 mins

Curtis Childs

15:15 — 15:45
30 mins
Q & A with Curtis Childs
15:45 — 17:00
75 mins

JJ & Desiree Hurtak

17:00 — 17:30
30 mins
Q & A with JJ & Desiree Hurtak
19:00 — 20:15
75 mins

Dr. Pillai

20:15 — 20:45
30 mins
Q & A with Dr. Pillai

PROGRAM

PROGRAM

FULL DAY ONLINE POST CONFERENCE WORKSHOPS

Learn more with your favourite speakers

FULL DAY POST CONFERENCE WORKSHOPS

Learn more with your favourite speakers

workshop-gg-bl

Gregg Braden & Bruce Lipton

Monday, 31st August

Shreans-Daga---Photo

Shreans Daga

Wednesday, 2nd September

 

Marilynn-Hughes

Marilynn Hughes

Thursday, 3rd September

speaker-JJHurtak

Drs. J.J. Hurtak Ph.D,
and Desiree Hurtak Ph.D

Saturday, 5th September

WHAT’S INCLUDED

WHAT'S INCLUDED

Access-Online-Course

Access to the Online Conference

After registering, you will receive a link directly by email. This link will work until the end of the live stream. You will have full control over the broadcast such as pause, play, fast forward and rewind.

Unlimited-Access

Unlimited access to the replay

You will have unlimited access to replay the conference until October 31,2020. This will allow you to practice the teaching offered during the conference and make permanent changes in your mind and body to create a new state of being!

Online-Community

Online Community

One of the biggest benefits of the live event is the ability to join and connect with all the participant through collective consciousness. You’ll have access to TCCHE online community where you can connect with other participants and expand your reach.

bonus

Bonus

You will receive pre-conference support material to introduce the subjects of the talks. You’ll also have a chance to ask questions to the speakers during Q&A sessions after their talk and part take in 21 days challenges curated by the speakers.

Access to the Online Conference

Access-Online-Course

Access to the Online Conference

After registering, you will receive a link directly by email. This link will work until the end of the live stream. You will have full control over the broadcast such as pause, play, fast forward and rewind.

Unlimited access to the replay

Unlimited-Access

Unlimited access to the replay

You will have unlimited access to replay the conference until October 31,2020. This will allow you to practice the teaching offered during the conference and make permanent changes in your mind and body to create a new state of being!

Online Community

Online-Community

Online Community

One of the biggest benefits of the live event is the ability to join and connect with all the participant through collective consciousness. You’ll have access to TCCHE online community where you can connect with other participants and expand your reach.

Bonus

bonus

Bonus

You will receive pre-conference support material to introduce the subjects of the talks. You’ll also have a chance to ask questions to the speakers during Q&A sessions after their talk and part take in 21 days challenges curated by the speakers.

JOIN US ON A JOURNEY INTO THE MYSTERIES OF LIFE!

CONFERENCE PASS

Limited availability

7-day Pass

Access to:

  • 7 days of the conference
  • 60 day replay
  • Live Q & A
  • Join the community

£199

(Conference Only)

WORKSHOP PASS

Workshop Full Day

Access to :

  • Full day workshop of your choice
  • 60 day replay
  • Live Q & A
  • Join the community

from

£69

(Choose your day)

ALL ACCESS PASS

Super Pass

Access to all

  • 7 days of the conference
  • 60 day replay
  • Live Q & A
  • Join the community
  • 21 day challenges
  • Access to all full day workshops

£399

7-day pass + 6 workshops

THE CONFERENCE ENDS IN:

2020/08/30 22:59:59

REVIEWS

REVIEWS

“It took me a while to ground myself after coming to the conference.”

I experienced amazing synchronicities during the time of the conference. Everything what I couldn’t even imagine for my film project, happened! No effort, only pure Grace. Thank you for creating such an event!

GALINA

“Nothing short of Monumental!! Dr. Joe / Bruce / Gregg”

Oooooddles of love thanks and profound gratitude to, all the organisers, and the 3 Amigos! Leading the Way to Heaven on Earth!!! – What a Treasure House!!

SUSAN

“With my hands on my heart… I just wanted to say THANK YOU!”

Thank you for all your work, kindness, vision and energy to put this conference together for us. I feel blessed to have been able to attend. With love and gratitude.

MIMI

Join us and help to build the future today.

We create programs that bring together the latest breakthroughs in science, best selling authors and spiritual teachers.

Workshop Full Day
CLOSE
BOOK NOW

Join us and help to build the future today.

We create programs that bring together the latest breakthroughs in science, best selling authors and spiritual teachers.

Book tickets now

Join us and help to build the future today.

Book tickets now

Schedule

Pricing

How to get there

Join us and help to build the future today.

We create programs that bring together the latest breakthroughs in science, best selling authors and spiritual teachers.

Book tickets now

Member Login

Register

×