Wayne Dyer – 48H

Les 1

Het ontdekken van de oneindige intellegentie binnenin

Dagen
Uren
Minuten

Verder met de cursus of meer weten over Wayne Dyer?

Maak gebruik van onze Early Bird Aanbieding en krijg 60% korting…

Laat een reactie achter... deel je ervaring.

INBEGREPEN IN DE CURSUS

VOLLEDIGE CURSUS VIDEOS

t.w.v.
$499

LEVENSLANGE TOEGANG: 57 video’s verdeeld over 6 lessen waarin Wayne Dyer je zal begeleiden op een van de meest ongelooflijke reizen die er is.

BONUSLES

BONUS

In deze bonusles van 78 minuten, verdeeld over 9 video’s, laat Wayne Dyer zien hoe je veranderingen begint op te merken als je contact maakt met het innerlijke licht.

----

BONUS

—-

ONLINE GEMEENSCHAP

BONUS

Een van de belangrijkste voordelen van deze training is het vermogen om via collectief bewustzijn deel te nemen aan en contact te maken met alle deelnemers. Je hebt toegang tot de TCCHE online community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers en je bereik kunt verbreden.

TOTAAL

€499
€199 instead of €349
€349

SESSION DE QUESTION REPONSE EN DIRECT

€199
Speciale aanbieding voor een beperkte tijd!

Volg nu de cursus om je reis te beginnen en alle bonussen te ontvangen.

Early Bird eindigt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wat sommige studenten over de cursus
zeggen

“Deze cursus van Wayne Dyer overtrof mijn verwachtingen. Het is zo duidelijk en hartverwarmend om hem zijn levenservaring, kennis en wijsheid zo goed verwoord te horen delen. Elke les heeft me kracht gegeven en gesterkt. Ook de nederige en inspirerende getuigenissen en bonussen van de gastsprekers hebben een enorme waarde. Ik vond het vooral geweldig dat het allemaal geweldige vrouwen waren. Ik zou deze cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een ontdekkingsreis wil maken naar zichzelf en de ziel. “

Isabelle O, Paris, France.

“Deze cursus is gewoon geweldig. Wayne Dyer is zo’n getalenteerd persoon en in staat om zijn berichten zo vakkundig over te brengen, met zoveel verhalen die dingen echt voor je tot leven brengen. De cursus zelf is zo goed opgebouwd, in gemakkelijke secties, die je kunt openen en bladeren op uw gemak. Het technologieplatform is een plezier om mee te werken, zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. “

Norma.

“Het was een geschenk om de wijze woorden van Wayne Dyer te horen. Zijn wijsheid en kennis resoneren in de visuele verhalen en voorbeelden die hij met je deelt. Diep van binnen weet je meteen wat hij bedoelt bij het uitleggen van complexe kwesties en gevoelens.
Ook weet hij zeer complexe vraagstukken uit te leggen en in behapbare brokken te presenteren, zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Ook haar gasten weten je van begin tot eind te boeien en met name haar gast Anita Morjaani heeft veel indruk op mij gemaakt.
Dit is een cursus die ik iedereen van harte aanbeveel die meer wil leren over zijn eigen kracht en spiritualiteit.”

Monique W.