Wayne Dyer – Ik ben licht – volledige cursus

Ik ben licht

Met Dr Wayne Dyer

LES 1: We hebben allemaal een doel.

LES 2: De kracht van "Ik ben".

LES 3: Een wezen van licht worden.

LES 4: Het leven dat je hoort te leven.

Als deze gratis cursus je heeft geïnspireerd om je zielsdoel te manifesteren, moedigen we je aan om je reis naar een hoger bewustzijnsniveau voort te zetten in onze Advanced Course:

MANIFESTEER JE ZIELSBESTEMMING

Ontdek je ware essentie en leef het doel van je leven!

Heb je soms het gevoel dat het leven je heeft achtergelaten, dat je gewoon door hoepels springt en dat elke dag hetzelfde is?

Je bent niet alleen.

Sterker nog, veel mensen voelen zich net als jij, terwijl ze zich nog steeds afvragen wat het doel van hun leven is. Sommigen van ons hebben zelfs alle hoop opgegeven om te veranderen, of zelfs onze ware roeping te vinden…..

Zie je, we worden allemaal geboren met een doel, of zoals het ook wel wordt genoemd: een dharma.

Dus hoe weet je of je je ware doel volgt?

De lessen in deze online cursus zullen je helpen je ware doel om hier te zijn te bereiken. Die brandende verlangens die je kent en voelt hebben niets te maken met je ego/persoonlijkheid.

Je kunt en zult leren verbinding te maken met je Oneindige Ziel.

Dit is de laatste les die Dr. Wayne Dyer opnam voor zijn vroegtijdige dood in 2015, wat het des te kostbaarder, des te ontroerender en des te inspirerender maakt.

Dr. Wayne Dyer, de “Vader van Motivatie” heeft je niet opgegeven en dankzij meer dan 50 jaar spiritueel onderzoek weet hij precies hoe hij je innerlijke magie kan wekken en hoe je je ware doel in het leven kunt ontsluiten.

Je bent niet voor niets op deze aarde – het is tijd om uit te zoeken wat het is ….

Als je klaar bent om het doel van je ziel te manifesteren, profiteer dan van de vroegboekkorting en schrijf je nu in voor de geavanceerde cursus!

EARLY BIRD EINDIGT OP 10 JANUARI
PRECIES:

DAGEN
UUR
Minuten
seconden

WAT BETREFT

Dr. Wayne Dyer

"WAYNE W. DYER was een internationaal bekende auteur en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Gedurende de vier decennia van zijn carrière schreef hij meer dan 40 boeken, waaronder 21 New Yorkse bestsellers. Times. Hij heeft talloze audio- en videoprogramma's, en verscheen op duizenden televisie- en radioprogramma's. Hij speelde in 10 National Public Television-specials - met zijn boeken Your Sacred Self, Complete your lot, Er is een spirituele oplossing voor al je problemen en de bestsellers van de New York Times De tien geheimen van succes en innerlijke vrede, de kracht van intentie, verander je gedachten - verander je leven, je geloften worden beantwoord en het is nu allemaal duidelijk - wat meer dan $ 250 miljoen opbracht op de openbare televisie.

new-york-times@2x.png

BESTSELLER​