Wayne Dyer – Manifesteer je zielsbesteming (minipage)

Manifesteer je zielsbesteming

Met Dr Wayne Dyer

Beleef de buitengewone ervaring van onze cursus op elk apparaat.

Verder met de cursus of meer weten over Wayne Dyer?

Maak gebruik van onze Early Bird Aanbieding en krijg 60% korting…

WAT JE ZULT LEREN

Wij zijn sterrenstof. Elk van ons. Dit is waar we van gemaakt zijn. Sterrenstof!

Wees een van de eersten die het nieuwste boek van Dr. Wayne Dyer ziet – en leef het leven waarvoor je hier bent gekomen! Ontdek hoe u gebruik kunt maken van het licht, de onzichtbare energie in u, om uw beste leven te leiden en te begrijpen wie u werkelijk bent.

Het ideale doel van de ziel, die Wayne beschrijft als het onpersoonlijke zelf, is eenheid. Door deze oneindige intelligentie aan te boren, die in ons huist en ons altijd omringt, kun je een spiritueel bevrijd en onbevreesd leven leiden. In deze les zul je ontdekken hoe je bewust contact kunt maken met God en wonderen in je eigen leven kunt laten gebeuren.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het was aan de andere kant? In deze krachtige les deelt Anita Moorjani openhartig haar bijna-doodervaring en wat ze leerde nadat ze naar de andere kant was overgestoken.De verhelderende en kalmerende spirituele lessen die ze uit haar ervaring leerde, zullen je met herstelde hoop achterlaten. deel van jezelf.Van angst transformeren in liefde, leven vanuit een plaats van liefde, begrijpen wie we werkelijk zijn en wat echt belangrijk is, zijn slechts enkele van de ideeën die ze met je zal delen.

In deze inzichtelijke les leert Dyer dat je het zinvolle leven KAN hebben dat je moest leiden. Het laat je zien hoe je naar een stadium kunt gaan waarin je meer op je intuïtie vertrouwt, wat de deuren opent naar een hoger bewustzijn.

In deze inzichtelijke les zul je jezelf en anderen gaan zien zonder kritiek of oordeel. Je zult je onpersoonlijke zelf duidelijker gaan zien en meer lichtheid in je leven uitnodigen. Door deze lens ontdek je hoe ook jij je leven voor altijd kunt transformeren!

Luister naar deze ongelooflijke verhalen van twee dappere vrouwen en ontdek hoe ze de tragedie hebben overwonnen. Leer hoe je liefde boven haat kunt kiezen, en hoe vergeving de krachtigste genezende kracht van allemaal is.

Wanneer je naar hogere bewustzijnsniveaus gaat, hoef je dingen niet te forceren. Ze zullen zich voor je gaan manifesteren. De wetten van de materiële wereld zijn niet van toepassing in de aanwezigheid van degenen die God hebben gerealiseerd. In deze laatste les, opgenomen door Wayne Dyer, laat hij zien hoe je deze verandering zult gaan opmerken wanneer je contact maakt met het licht van binnen.

Ben je klaar voor het grootste avontuur van je leven?

Wayne Dyer presenteert elke les warm op zijn eigen unieke toon en herinnert je eraan dat JIJ de kracht al in je hebt. Luister niet naar mensen die je vertellen dat je het niet hebt. Het universum ondersteunt je en het is tijd om te vertrouwen op de onzichtbare krachten om je heen om je de diepste verlangens van je hart te schenken …

Profiteer van de Early Bird-aanbieding voordat het te laat is.

WAT JE KRIJGT

VOLLEDIGE VIDEO CURSUS in het Nederlands ondertiteld

$499

LEVENSLANGE TOEGANG: 57 video’s verdeeld over 6 lessen waarin Wayne Dyer je zal begeleiden op een van de meest ongelooflijke reizen die er is.

2 BONUSLESSEN

BONUS

In deze bonuslessen, verdeeld over 14 video’s, laat Wayne Dyer zien hoe je veranderingen begint op te merken als je contact maakt met het innerlijke licht.

VIDEO'S VRAGEN EN ANTWOORDEN

BONUS

Als extra bonus hebben we Q&A-sessies met Dr. Dyer en zijn live publiek opgenomen. Dit zijn vragen die veel mensen kunnen hebben over de leringen in deze cursus en we zijn er zeker van dat u ze verhelderend zult vinden. We hebben ook een paneldiscussie opgenomen met veel sprekers van de live-evenementen. We hebben ook een paneldiscussie opgenomen met veel sprekers van de live-evenementen. Dit zijn momenten van emotie en lering die worden onthuld door mensen die bevestiging van lichtgebeurtenissen hebben ervaren.

----

BONUS

—-

ONLINE GEMEENSCHAP

BONUS

Een van de belangrijkste voordelen van deze training is het vermogen om via collectief bewustzijn deel te nemen aan en contact te maken met alle deelnemers. Je hebt toegang tot de TCCHE online community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers en je bereik kunt verbreden.

TOTAAL

€199 instead of €349
€349

SESSION DE QUESTION REPONSE EN DIRECT

€499

Volg nu de cursus om de training te beginnen en alle bonussen te ontvangen

REVIEWS

Tevredenheidsgarantie

Als je niet tevreden bent, stuur ons dan een e-mail en we betalen je binnen 48 uur terug.

We zijn ervan overtuigd dat je blij zult zijn met de cursus en, rekening houdend met alle feedback, kunnen we je dit restitutiebeleid binnen 14 dagen na aankoop veilig aanbieden.

Deel met je vrienden .

Geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt, dus deel deze gratis les met je vrienden!