Wayne Dyer – Manifesteer je zielsbesteming

Manifesteer je zielsbesteming

Met Dr Wayne Dyer

De laatst opgenomen les van Dr. Wayne Dyer:
Ontdek je ware levensdoel!

Heb je ooit het gevoel dat het leven je in de steek heeft gelaten? Dat je gewoon maar doorgaat met de dagelijkse routine, en dat elke dag hetzelfde is?


Je bent niet alleen. Echt niet…

In feite zijn veel mensen net zoals jij, nog steeds afvragend wat hun doel in het leven is. Enkelen van hen hebben zelfs de hoop verloren om ooit te veranderen, of zelfs, om ooit hun ware roeping te vinden…

Dr. Wayne Dyer, de ‘Vader van Motivatie’, heeft het echter niet opgegeven, en door 50+ jaar spiritueel onderzoek, weet hij precies hoe je je ware intentie in het leven kunt ontsluiten en hoe je je innerlijke magie weer kunt opwekken.

Grijp deze ongelooflijke kans om jezelf, nu en voor altijd, te bevrijden van de dominantie van je persoonlijkheid, met je zelfopgeblazen en vaak zelfsaboterende geest en intellect.

WAT ZAL DE CURSUS OMVATTEN?

6 diepe en verhelderende lessen over vergeving, goddelijke liefde en een doelbewust leven.

Bonuslessen met inzichtelijke, persoonlijke verhalen van Wayne’s gasten.

Verschillende krachtige meditaties voor “goddelijke realisatie”.

Inzichtelijke verhalen en wijsheid voor een spiritueel geleid leven.

Dit is de laatste les die door Dr Dyer is opgenomen voor zijn vroegtijdige dood in 2015, wat het des te kostbaarder, des te ontroerender en des te inspirerender maakt.

Ben je klaar voor het grootste avontuur van je leven?

Wayne Dyer presenteert elke les warm op zijn eigen unieke toon en herinnert je eraan dat JIJ de kracht al in je hebt. Luister niet naar mensen die je vertellen dat je het niet hebt. Het universum ondersteunt je en het is tijd om te vertrouwen op de onzichtbare krachten om je heen om je de diepste verlangens van je hart te schenken …

Profiteer van de Early Bird-aanbieding voordat het te laat is.

Beleef de buitengewone ervaring van onze cursus op elk apparaat.

Je bent niet voor niets op deze aarde.
Tijd om uit te zoeken wat het is ...

De lessen in deze online cursus zullen je helpen je ware doel om hier te zijn te bereiken. Die brandende verlangens die je kent en voelt hebben niets te maken met je ego/persoonlijkheid.

JIJ BENT HET LICHT en deze brandende verlangens die je voelt zijn er voor jou om je met dat licht te verbinden. Sluit je aan bij haar en sta jezelf toe je ware essentie te ervaren, de goddelijke vonk in jou, en je ware doel te bereiken.

Om te ontwaken voor deze oneindige intelligentie, moet je jezelf losmaken van het bewustzijn van je lichaam en je intellect, dat je zo lang in slavernij heeft gehouden.

Je kunt en zult leren verbinding te maken met je oneindige en onpersoonlijke innerlijke zelf.

"Vanuit het oogpunt van oneindigheid is het duidelijk dat het individuele zelf ABSOLUUT NIET BESTAAT".

 

Het is een waarheid die de persoonlijkheid, met de altijd dominante aanwezigheid van zijn ego, niet kan en niet zal tolereren.

Wanneer je verbinding maakt met deze oneindige intelligentie, zul je beginnen te zien hoe we allemaal met elkaar verbonden zijn, en hoe we allemaal hetzelfde zijn.

 

Reviews

Grijp deze ongelooflijke kans om jezelf, nu en voor altijd, te bevrijden van de dominantie van je persoonlijkheid, met je zelfopgeblazen en vaak zelfsaboterende geest en intellect.

Het is gemakkelijk om te weten wanneer je je echte doel niet hebt gevonden; je voelt je verloren, zonder energie, alleen, bang, ongeïnspireerd en zelfs hopeloos. Zie je, we worden allemaal geboren met een doel, of zoals het ook wel wordt genoemd: een dharma.

Dus hoe weet je of je je zielsbestemming volgt?

Je voelt je licht, je voelt je vrij van geest, je wilt ‘s ochtends opstaan, je hebt het gevoel dat alles mogelijk is. Herinner je je een van deze gevoelens als kind? 

Dat komt omdat de meeste kinderen niet zijn geconditioneerd om zich gewoon te voelen, althans nog niet – ze geloven nog steeds in de mogelijkheden en ze geloven nog steeds in hun eigen magie.

Het goede nieuws is dat Dr. Wayne Dyer hier is om die gevoelens in je weer op te rakelen…

WAT JE ZULT LEREN:

Wij zijn sterrenstof. Elk van ons. Dit is waar we van gemaakt zijn. Sterrenstof!

Wees een van de eersten die het nieuwste boek van Dr. Wayne Dyer ziet – en leef het leven waarvoor je hier bent gekomen! Ontdek hoe u gebruik kunt maken van het licht, de onzichtbare energie in u, om uw beste leven te leiden en te begrijpen wie u werkelijk bent.

Het ideale doel van de ziel, die Wayne beschrijft als het onpersoonlijke zelf, is eenheid. Door deze oneindige intelligentie aan te boren, die in ons huist en ons altijd omringt, kun je een spiritueel bevrijd en onbevreesd leven leiden. In deze les zul je ontdekken hoe je bewust contact kunt maken met God en wonderen in je eigen leven kunt laten gebeuren.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het was aan de andere kant? In deze krachtige les deelt Anita Moorjani openhartig haar bijna-doodervaring en wat ze leerde nadat ze naar de andere kant was overgestoken.De verhelderende en kalmerende spirituele lessen die ze uit haar ervaring leerde, zullen je met herstelde hoop achterlaten. deel van jezelf.Van angst transformeren in liefde, leven vanuit een plaats van liefde, begrijpen wie we werkelijk zijn en wat echt belangrijk is, zijn slechts enkele van de ideeën die ze met je zal delen.

In deze inzichtelijke les leert Dyer dat je het zinvolle leven KAN hebben dat je moest leiden. Het laat je zien hoe je naar een stadium kunt gaan waarin je meer op je intuïtie vertrouwt, wat de deuren opent naar een hoger bewustzijn.

In deze inzichtelijke les zul je jezelf en anderen gaan zien zonder kritiek of oordeel. Je zult je onpersoonlijke zelf duidelijker gaan zien en meer lichtheid in je leven uitnodigen. Door deze lens ontdek je hoe ook jij je leven voor altijd kunt transformeren!

Luister naar deze ongelooflijke verhalen van twee dappere vrouwen en ontdek hoe ze de tragedie hebben overwonnen. Leer hoe je liefde boven haat kunt kiezen, en hoe vergeving de krachtigste genezende kracht van allemaal is.

Wanneer je naar hogere bewustzijnsniveaus gaat, hoef je dingen niet te forceren. Ze zullen zich voor je gaan manifesteren. De wetten van de materiële wereld zijn niet van toepassing in de aanwezigheid van degenen die God hebben gerealiseerd. In deze laatste les, opgenomen door Wayne Dyer, laat hij zien hoe je deze verandering zult gaan opmerken wanneer je contact maakt met het licht van binnen.

WAT JE KRIJGT

VOLLEDIGE CURSUS IN VIDEO

€499

LEVENSLANGE TOEGANG: 57 video’s verdeeld over 6 lessen waarin Wayne Dyer je zal begeleiden op een van de meest ongelooflijke spirituele reizen die er is.

2 BONUSLESSEN

BONUS

In deze bonuslessen, verdeeld over 14 video’s, laat Wayne Dyer zien hoe je veranderingen begint op te merken als je contact maakt met het innerlijke licht.

VIDEO'S VRAGEN EN ANTWOORDEN

BONUS

Als extra bonus hebben we Q&A-sessies met Dr. Dyer en zijn live publiek opgenomen. Dit zijn vragen die veel mensen kunnen hebben over de leringen in deze cursus en we zijn er zeker van dat u ze verhelderend zult vinden. We hebben ook een paneldiscussie opgenomen met veel sprekers van de live-evenementen. We hebben ook een paneldiscussie opgenomen met veel sprekers van de live-evenementen. Dit zijn momenten van emotie en lering die worden onthuld door mensen die bevestiging van lichtgebeurtenissen hebben ervaren.

----

BONUS

—-

ONLINE GEMEENSCHAP

BONUS

Een van de belangrijkste voordelen van deze training is het vermogen om via collectief bewustzijn deel te nemen aan en contact te maken met alle deelnemers. Je hebt toegang tot de TCCHE online community waar je in contact kunt komen met andere deelnemers en je bereik kunt verbreden.

TOTAAL

€499
€199 instead of €349
€349
€349

SESSION DE QUESTION REPONSE EN DIRECT

€199

Volg nu de cursus om te beginnen en alle bonussen te ontvangen.

Tevredenheid gegarandeerd

Als je niet tevreden bent, laat het ons weten.

We zijn ervan overtuigd dat je blij zult zijn met de cursus en, rekening houdend met alle feedback, kunnen we je dit restitutiebeleid binnen 14 dagen na aankoop veilig aanbieden.

over

Dr. Wayne Dyer

WAYNE W. DYER was een internationaal bekende auteur en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Tijdens de vier decennia van zijn carrière schreef hij meer dan 40 boeken, waaronder 21 New York Times-bestsellers. Hij heeft talloze audio- en videoprogramma's gemaakt en is verschenen in duizenden televisie- en radioprogramma's. Hij was de ster van 10 National Public Television-specials - met zijn boeken Your Sacred Self, Fulfill Your Destiny, There's a Spiritual Solution to All Your Problems en New York Times-bestseller The Ten Secrets of Success en Inner Peace, The Power of Intention , Verander je gedachten - verander je leven, je wensen worden vervuld en het is nu allemaal duidelijk - wat meer dan $ 250 miljoen opleverde op de openbare televisie.

new-york-times@2x.png

BESTSELLER

Deel met je vrienden .

Geluk is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt, dus deel deze gratis les met je vrienden!